Jennifer Lopez

Bekijk de carpoolkaraokesessie met Jennifer Lopez online
Bekijk de site CarpoolKaraoke.nl en vind diverse filmpjes met een carpoolkaraokesessie tussen Amerikaanse cabaretier James Corden en een wereldberoemde popster. Zo is er een samenspel tussen Corden met de sexy latina Jennifer Lopez. Samen zie je ze vol vreugde meezingen op bekende popsongs terwijl Corden dikwijls een gesprek aanknoopt met Lopez op humoristische gronden. Carpoolkaraoke is een nieuwe rage die komt overwaaien uit Amerika. Het is zomaar mogelijk dat je binnenkort bekende Nederlanders soortgelijke capriolen in de auto uit kunt zien halen.

Carpoolkaraoke met J-Lo is big fun
Jennifer Lopez is bekend omwille van haar verschijnen in vele bioscoopfilms maar ook om haar muzikale talenten die ze vooral met haar albums die rond de eeuwwisseling uitkwamen furore maakte. Voor liefhebbers en fans is het daarom bijzonder leuk om haar met Corden in actie te zien terwijl ze én carpoolen én karaoke spelen. Corden carpoolt ten behoeve van zijn Late Night Show met Amerikaanse popsterren als Justin Bieber en Adele terwijl ze samen meezingen met bekende pop songs. En wat blijkt? De pret is niet te drukken. Mocht het filmpje met Lopez jou bevallen dan kun je commentaar achterlaten op de site. De site staat garant voor veel kijkplezier.

Schrijf een commentaar