Adele

Adele nu te zien in een heuse carpoolkaraokesessie met cabaretier Corden
Cabaretier James Corden, bekend van zijn Late Night Show, komt de laatste tijd op de proppen met een idee dat wel eens een nieuwe rage zou kunnen worden: carpoolkaraoke. Samen met bekende popsterren als Elton John, Justin Bieber, One Direction en Jennifer Lopez zingt hij in de auto een eind aan de weg. Dit levert hilarische filmpjes op. Nu is ook Adele met James Corden te bezichtigen tijdens een heuse carpoolkaraokesessie. Het filmpje van deze sessie is voor liefhebbers of fans van Adele te bewonderen op de site carpoolkaraoke.nl. En als je wilt, kun jij jouw persoonlijke reactie achter laten op de site nadat je je hebt ingeschreven.

Carpoolkaraoke.nl presenteert carpoolkaraokefilmpjes op overzichtelijke wijze
Als je je inschrijft op de site, wordt je up-to-date gehouden van de laatst verschenen filmpjes van Corden waarin hij carpoolkaraoke onderneemt met een befaamde ster. De site presenteert de filmpjes overzichtelijk voor liefhebbers en bezoekers omdat er de laatste tijd veel kijkers op af komen. Wellicht zet deze nieuwe Amerikaanse rage binnenkort ook voet aan wal in ons land en kunnen we binnenkort Nederlanders achter het stuur al zingende gewaarworden. Carpoolkaraoke zorgt voor hilarische video’s vol vreugde en plezier.

Schrijf een commentaar