Justin Bieber

Justin Bieber in de show bij James Corden.

Justin Bieber is in voor een carpoolkaraokesessie met James Corden
Bekijk online op de site carpoolkaraoke.nl het filmpje waarin de Amerikaanse cabaretier James Corden met popidool Justin Bieber in de auto het Japanse spel karaoke spelen. Terwijl ze samen meezingen op de deuntjes van een bekend pop song en allerlei fratsen uithalen, carpoolen ze naar de plek van bestemming om op deze manier meerdere vliegen in één klap te slaan. Justin Bieber en Corden hebben het beide duidelijk naar de zin. Wie weet luidt dit initiatief van Corden wel een nieuwe rage, ook in Nederland, in. Het zou zomaar kunnen dat je binnenkort bekende Nederlanders achter het stuur karaoke ziet spelen.

Cabaretier Corden uploadt regelmatig nieuwe filmpjes
Houd de site van carpoolkaraoke goed in de gaten om de nieuwste filmpjes van Corden te kunnen zien. Inmiddels heeft hij al met verschillende sterren samengewerkt tijdens een carpoolkaraokesessie. Onder andere Jennifer Lopez, Sia, One Direction en Adele waren voorheen al in voor een potje carpoolkaraoke. Nu de wereldberoemde Amerikaanse artiest Justin Bieber met Corden de bloemen heeft buiten gezet, is het hek van de dam. Op de site carpoolkaraoke vindt je een overzicht van de filmpjes die er te bekijken zijn en kun je eventueel, als je wilt, jouw persoonlijke commentaar op een filmpje geven.

Schrijf een commentaar