Elton John

Volg de carpoolkaraokesessies van Corden met wereldsterren online
Ook de wereldberoemde Elton John heeft inmiddels met James Corden een carpoolkaraokesessie gedaan. De Amerikaanse cabaretier James Corden timmert de laatste tijd flink aan de weg in de wereld van de artiesten door met ze te carpoolen terwijl ze een potje karaoke spelen. Het initiatief van Corden, die dit ten behoeve en uitbreiding van zijn Late Night Show doet, zorgt voor hilarische momenten met wereldsterren. En dit alles is via de site carpoolkaraoke.nl te volgen. Op deze site worden de laatste filmpjes geupload zodat liefhebbers van deze nieuwe rage de ontwikkeling op de voet kunnen volgen.

Zie jouw favoriete popster in actie tijdens een carpoolkaraokesessie
Als fan van een van de sterren die met James Corden samenspelen, kun je zien hoe beide partijen het duidelijk naar hun zin hebben. Corden maakt een praatje met de sterren en vervolgens storten ze zich vol overgave op het meezingen met bekende pop songs. Veel followers hebben de filmpjes al bekeken en dit vormde de reden om er een site voor in te richten. Het resultaat is carpoolkaraoke.nl waar de filmpjes die uitgebracht zijn door Corden overzichtelijk op een rijtje worden gepresenteerd aan bezoekers. Eventueel kun je een filmpje naar eigen believen beoordelen door er een commentaar bij te plaatsen.

Schrijf een commentaar