One Direction

De carpoolkaraokesessie tussen cabaretier James Corden en de boyband One Direction op carpoolkaraoke.nl.
Onze site presenteert de filmpjes die Corden heeft gemaakt met bekende popsterren terwijl ze én carpoolen én aan karaoke doen, op overzichtelijke wijze. Adele, Jennifer Lopez, Justin Bieber en Sia waren One Direction al voorgegaan in de carpoolkaraoke van Corden. Het levert in ieder geval hilarische meezingmomenten op vol vreugde en Corden zorgt ervoor dat het spelmet de nodige ironie en humor wordt meegespeeld. Geschikt voor liefhebbers of fans van popsterrren en, wie weet, wel een rage die binnenkort ook BN’ers in Nederland in de ban houden.

Blijf op de hoogte van de carpoolkaraokesessies van James Corden
De site carpoolkaraoke presenteert alle filmpjes die Corden tot dusverre geschoten heeft met beroemde popsterren overzichtelijk omdat er de laatste tijd zoveel vraag naar is. Je kunt je inschrijven op de site en op deze manier een tipbericht krijgen als er een nieuwe sessie uit is. Of je maakt gebruik van je inschrijving door commentaar achter te laten bij de diverse filmpjes die er voor handen zijn. De filmpjes waarin Justin Bieber, J-Lo, Sia en Elton John met Corden zingen in de auto zijn momenteel hot onder liefhebbers en fans van deze rage. Het is onduidelijk wie Corden nog allemaal wil strikken voor zijn praktijken maar vol verwachting klopt ons hart.

Schrijf een commentaar