SIASia onderneemt een carpoolkaraokesessie met cabaretier James Corden

De Amerikaanse cabaretier James Corden heeft een nieuwe rage in Amerika ontketend. Samen met bekende popsterren als Jennifer Lopez en Elton John zingt hij bekende popsongs mee tijdens een karaokesessie in de auto. Terwijl ze carpoolen werken de Australische popzangeres Sia en Corden enkele pop songs af terwijl Corden het gesprek lardeert met grapjes uit zijn eigen assortiment. Sia, onder andere bekend van de hit ‘Titanium’ met David Guetta, heeft het duidelijk naar haar zin. Blijkbaar heeft Corden een goudader aangeboord door met bekende popartiesten dit initiatief te nemen.

Corden komt steeds met nieuw meezing- en beeldmateriaal
Op www.CarpoolKaraoke.nl kun je het filmpje van Corden met Sia bekijken naast vele andere filmpjes die onlangs zijn verschenen. De site maakt het bezoekers mogelijk om op overzichtelijke wijze door de verschillende filmpjes te scrollen en eventueel jouw commentaar op een filmpje achter te laten. De site zal steeds uitgebreid worden met nieuwe filmpjes zodat ze actueel blijft en groeit in het aanbod. Corden komt namelijk op de proppen met steeds nieuwe carpoolkaraokesessies met steeds andere popartiesten. Ten behoeve van zijn Late Night Show en de status van hemzelf en de popartiest in sterrenland timmert hij op deze manier gretig aan de weg.

Schrijf een commentaar